Top Languages se contureaza

O cheama Ioana. Am cunoscut-o vara trecuta in vacanta din Grecia. Ne-am avantat spre acelasi sezlong, si absolut intamplator ea s-a asezat prima. Atunci am descoperit ca era din Romania.

A doua zi ne-am revazut pe terasa, si ne-am salutat calduros. Amandoua eram cu familiile la mare. Deoarece mesele erau neindestulatoare (mancarea din Grecia e mortala si intotdeauna hipercalorica!), am ajuns sa impartim aceeasi masa, ceea ce a fost foarte avantajos avand in vedere ca fetita ei s-a imprietenit instant cu copiii mei. Nu degeaba se zice „ce mica-i lumea!” Dupa cateva politeturi aflam ca si Ioana este tot din Timisoara, se pare ca e foarte avantajos din vest sa faci drumul pana-n Grecia, iar peisajele sunt breath-taking!

Cand Vassilis ne ia comanda, Ioana se fastaceste, la fel si sotul ei. Nu prea vorbesc engleza sau altceva. Fiind profesoara de engleza, nici nu incape indoiala de ajutor. Dupa un pahar de vin se dezleaga spiritele (si limba!), Ioana marturiseste ca are aceasta frustrare de a nu putea vorbi in engleza (desi stie ceva engleza) de teama sa nu spuna ceva incorect. Incurajarea mea este inutila, Ioana trebuie sa exerseze, si mai ales, sa capete incredere in ea.

Top Languages s-a nascut pentru a sustine oameni precum Ioana! Blogul acesta sta marturie faptului ca piedicile pot fi depasite la orice varsta.