Limba franceza

Home » Cursuri » Franceza

Este prin excelenta limba iubirii si a elegantei. In primul rand franceza este vorbita ca limba nativa în peste doua duzini de tari de pe cinci continente. Franceza este a doua cea mai învatata limba din lume, dupa engleza, ceea ce înseamna ca poate prinde bine oriunde sa o vorbesti.

Franta ocupa locul 3 în topul partenerilor comerciali ai Romaniei. Se doreste ca Franta sa se mentina pe locul 3 în topul partenerilor comerciali si al investitorilor straini in Romania. Conform autoritatilor franceze, investitiile companiilor franceze în Romania depasesc 5 mild. Euro. În Romania sunt înmatriculate peste 6.000 de companii cu capital francez.

Paris, Tour Eiffel, Disneyland – toate sunt mai accesibile cand vorbesti franceza. Limba oficiala a Uniunii Europene, franceza îti poate deschide oportunitati nesperate de cariera, calatorie, prietenie….

Cunoasterea limbii engleze nu mai este neaparat suficienta pentru a indeplini cerintele de angajare la o companie cu capital strain. Candidatii care vorbesc 2 limbi straine au sanse mai mari sa-si gaseasca un loc de munca.