Limba engleza pentru adulti

Home » Cursuri » Engleza » Adulti

Limba engleza este cea mai raspandita limba de comunicare internationala. Ea face parte din familia limbilor germanice occidentale. Este limba oficiala in Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Noua Zeelanda si este vorbita de milioane de locuitori din intreaga lume.

De ce sa studiati engleza cu noi?

  • Cursurile de limba engeleza pentru adulti se adreseaza persoanelor peste 16 ani si au o durata cuprinsa intre 4 si 8 saptamani.

  • Puteti opta pentru cursuri standard, semi-intensive, intensive, one-to-one sau pentru pachetul parinte-copil.

  • Veti invata o limba straina intr-o atmosfera destinsa, prietenoasa, dar profesionista, beneficiind de metode moderne de predare centrate pe nevoile si cerintele cursantilor.

  • Plasarea in grupe se face in urma unui test gratuit de evaluare a cunostintelor, tinandu-se cont de optiunile orare ale cursantilor

  • Utilizam materiale didactice de actualitate de la edituri prestigioase ca: Oxford, Cambridge, Longman.

  • Oferim cursuri de pregatire pentru certificatele internationale de limba engleza.

 

 

adulti

Cursuri standard

Cursurile standard au o durata de 8 saptamani, cu doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Grupele mici de 4-8 persoane vor permite o participare activa la activitatile desfasurate in timpul cursurilor.

Pret

450 Ron

Cursuri one-to-one

Cursurile one-to-one se adreseaza persoanelor care doresc sa invete o limba straina in regim single si au o durata de 4 saptamani cu una/doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Acest tip de curs permite centrarea pe un singur student si pe nevoile comunicative ale acestuia. Frecventa intalnirilor poate fi marita la cererea cursantului.

Pret

360/680 Ron

Cursuri one to two

Cursurile one-to-two se adreseaza persoanelor care doresc sa invete o limba straina impreuna cu un prieten sau cunoscut. Profesorul lucreaza exclusiv cu cele doua persoane. Un modul dureaza 4 saptamani cu doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Frecventa intalnirilor poate fi marita la cererea cursantilor.

Pret

240 Ron

Oferim, de asemenea, cursuri de pregatire pentru certificatele internationale de limba italiana, germana, franceza si spaniola.