Limba engleza pentru scolari

Home » Cursuri » Engleza » Copii » Scolari

Cursurile de limba engleza pentru scolari se adreseaza copiilor intre 7 si 14 ani si au loc la sediul nostru. Se lucreaza in grupe mici de 4-8 copii, iar selectia in grupe are loc in functie de varsta si nivelul de limba. Orele se tin o data sau de doua ori pe saptamana si dureaza 90 de minute. Materialele folosite provin de la edituri de prestigiu, cum ar fi: Oxford, Longman sau Express Publishing si sunt insotite de jocuri adecvate varstei.

Invatarea limbii engleze este foarte importanta pentru dezvoltarea ulterioara a copilului. Metodele de predare pun accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba straina (scris, vorbit, ascultat, citit). Incurajam comunicarea, dar nu uitam nici de metode, jocuri si materiale adaptate varstei copiilor pentru a facilita procesul de invatare. Invatarea are loc intr-un climat relaxat, unde copiii joaca rolul principal. Nu pierdem din vedere totusi rezultatele invatarii. La nevoie se asigura sprijin pentru temele de la scoala.

Cum invatam impreuna?

Ce metode abordam?

 

scolari

 • Copiii se vor folosi de vocabularul de baza acumulat anterior pentru formarea de propozitii, formarea unor dialoguri, realizarea unor descrieri sau scurte povestiri. Activitatile propuse de profesori se vor extinde atat la nivel conversational cat si scris.

 • Prin activitatea de la cursuri, copiii vor ajunge sa stapaneasca corect notiunile gramaticale.

 • Pentru a stimula potentialul natural al copiilor, sedintele vor cuprinde activitati muzicale, dramatizari, jocuri de rol, rime, proiecte, exercitii de creativitate si indemanare. Toate aceste activitati cresc spiritul colegial si de echipa, fair-play-ul.

 • Totodata, ne folosim de suport audio-video, pe langa cursul-suport si caietul de lucru pentru aprofundarea cunostintelor.

Cursuri Cambridge pentru scolari

In plus, in cadrul centrului nostru puteti beneficia de cursuri Cambridge, destinate copiilor cu varsta intre 7-12 ani, cursuri care ofera pregatirea necesara obtinerii certificatelor Cambridge pentru copii (YLE – Young Learners of English).

Testele sunt concepute pe trei niveluri de incepatori, cu grad diferit de dificultate:

 • Starters – nivelul A1 al Cadrului European Comun

 • Movers – nivelul A1

 • Flyers – nivelul A2, aproximativ echivalent cu Cambridge Key English Test (KET).

Aceste teste recompenseaza eforturile copiilor de a invata limba engleza si reprezinta modul ideal de a-i obisnui cu cerintele unui examen international. Fiecare copil care sustine acest examen va primi un certificat indicand capacitatea acestuia de a vorbi, asculta, citi si scrie in limba engleza.

Beneficii pentru copilul tau:

 • Recompenseaza eforturile copilului tau de a invata limba engleza

 • Reprezinta un avantaj pentru reusita ulterioara a examenelor Cambridge, pe langa familiarizarea copilului cu continutul examenului si cu metodele internationale de testare

 • Sunt concepute dupa metoda de invatare progresiva si au un caracter participativ-interactiv, fiecare copil fiind implicat in procesul de invatare

 • Ofera o baza solida in invatarea unei limbi straine si sporeste increderea in sine

 • Recunoastere la nivel international a cunostintelor de limba engleza

In ultima sambata a fiecarei luni propunem o întalnire cu copiii (gratis) în care sa consolidam relatiile cu cei de varsta lor si profesori prin joaca, limbi straine si activitati practice.