Limba spaniola pentru adulti

Home » Cursuri » Spaniola » Adulti

Nu este nici o indoiala faptul ca unul dintre principalele motive pentru care oamenii doresc sa invete limba spaniola este faptul ca aceasta este o limba majora a carei popularitate in intreaga lume continua sa creasca. Oamenii, de asemenea, invata limba spaniola datorita interesului pentru spaniola, cultura ei, si nu in ultimul rand, pentru a-si putea gasi un loc de munca in Spania.

De ce sa studiati spaniola cu noi?

  • Cursurile de limba spaniola pentru adulti se adreseaza persoanelor peste 16 ani si au o durata cuprinsa intre 4 si 8 saptamani.

  • Puteti opta pentru cursuri standard, semi-intensive, intensive, one-to-one sau pentru pachetul parinte-copil.

  • Veti invata o limba straina intr-o atmosfera destinsa, prietenoasa, dar profesionista, beneficiind de metode moderne de predare centrate pe nevoile si cerintele cursantilor.

  • Plasarea in grupe se face in urma unui test gratuit de evaluare a cunostintelor, tinandu-se cont de optiunile orare ale cursantilor

  • Utilizam materiale didactice de actualitate de la edituri prestigioase.

  • Oferim cursuri de pregatire pentru certificatele internationale de limba spaniola.

 

 

adulti

Cursuri standard

Cursurile standard au o durata de 8 saptamani, cu doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Grupele mici de 4-8 persoane vor permite o participare activa la activitatile desfasurate in timpul cursurilor.

Cursuri one-to-one

Cursurile one-to-one se adreseaza persoanelor care doresc sa invete o limba straina in regim single si au o durata de 4 saptamani cu una/doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Acest tip de curs permite centrarea pe un singur student si pe nevoile comunicative ale acestuia. Frecventa intalnirilor poate fi marita la cererea cursantului.

Cursuri one to two

Cursurile one-to-two se adreseaza persoanelor care doresc sa invete o limba straina impreuna cu un prieten sau cunoscut. Profesorul lucreaza exclusiv cu cele doua persoane. Un modul dureaza 4 saptamani cu doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Frecventa intalnirilor poate fi marita la cererea cursantilor.

Oferim, de asemenea, cursuri de pregatire pentru certificatele internationale de limba italiana, germana, franceza si spaniola.