Interpretariat conferinte

Home » Interpretariat » Interpretariat-conferinte
Interpretariat

Interpretariat simultan

Serviciul de Interpretariat simultan este folosit atunci când persoana care necesita interpretare nu participa in mod direct la procesul de comunicare. Interpretul incepe redarea discursului in limba tinta fara sa astepte ca vorbitorul sa termine discursul in limba sursa.

interpretariat la casti

Pentru congrese, conferinte, seminarii când auditoriul este format dintr-un grup numeros de persoane care vorbesc limbi diferite. Pentru acest tip de interpretariat este nevoie de aparatura tehnica (cabine pentru interpreti, microfoane, casti)

interpretariat tip whispering/chouchotage (la ureche)

Ascultatorul este o singura persoana si nu este nevoie de dotari tehnice.

Interpretariat consecutiv

Serviciul de Interpretariat consecutiv se desfasoara la sediul clientului sau in alte locatii si necesita cunoasterea generala a limbilor. Interpretul traduce pentru interlocutor sau pentru un grup restrans de persoane cateva fraze, alternandu-se cu vorbitorul, fiind un intermediar intre acesta si ascultator.

Echipa de interpreti

Echipa de interpreti este formata din lectori universitari cu doctorat in limba din/in care traduc, avand o cunoastere la nivel avansat a limbilor de lucru, vaste cunostinte lingvistice si de cultura generala. Membrii echipei au peste 10 ani de experienta in domeniul interpretarii cu abilitati dovedite privind spontaneitatea si abilitatea de a face fata unor situatii dificile sau neprevazute.

Tarife interpretariat si conditii de lucru interpreti

Tarifele pentru serviciile de interpretariat variaza in functie de gradul de dificultate si de specializare a limbajului, de timpul alocat, de locatie si de numarul de traducatori la o cabina (in cazul traducerilor simultane).

Echipament tehnic

Colaboram cu parteneri care ofera suport, echipament tehnic si sistem de sonorizare pentru seminare, conferinte, congrese, intalniri de afaceri, targuri, expozitii, precum si echipament audio-video pentru traducerea simultana la cele mai avantajoase preturi.