Limba spaniola pentru scolari

Home » Cursuri » Spaniola » Copii » Scolari

Cursurile de limba spaniola pentru scolari se adreseaza copiilor intre 7 si 14 ani si au loc la sediul nostru. Se lucreaza in grupe mici de 4-8 copii, iar selectia in grupe are loc in functie de varsta si nivelul de limba. Orele se tin o data sau de doua ori pe saptamana si dureaza 90 de minute. Materialele folosite provin de la edituri de prestigiu, si sunt insotite de jocuri adecvate varstei.

Invatarea unei limbi straine este foarte importanta pentru dezvoltarea ulterioara a copilului. Metodele de predare pun accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba straina (scris, vorbit, ascultat, citit). Incurajam comunicarea, dar nu uitam nici de metode, jocuri si materiale adaptate varstei copiilor pentru a facilita procesul de invatare. Invatarea are loc intr-un climat relaxat, unde copiii joaca rolul principal. Nu pierdem din vedere totusi rezultatele invatarii. La nevoie se asigura sprijin pentru temele de la scoala.

Cum invatam impreuna?

Ce metode abordam?

 

scolari

  • Copiii se vor folosi de vocabularul de baza acumulat anterior pentru formarea de propozitii, formarea unor dialoguri, realizarea unor descrieri sau scurte povestiri. Activitatile propuse de profesori se vor extinde atat la nivel conversational cat si scris.

  • Prin activitatea de la cursuri, copiii vor ajunge sa stapaneasca corect notiunile gramaticale.

  • Pentru a stimula potentialul natural al copiilor, sedintele vor cuprinde activitati muzicale, dramatizari, jocuri de rol, rime, proiecte, exercitii de creativitate si indemanare. Toate aceste activitati cresc spiritul colegial si de echipa, fair-play-ul.

  • Totodata, ne folosim de suport audio-video, pe langa cursul-suport si caietul de lucru pentru aprofundarea cunostintelor.

Certificate de limba spaniola DELE

In plus, in cadrul centrului nostru puteti beneficia de cursuri de pregatire pentru obtinerea certificatelor de limba spaniola DELE (Diplomas de Espanol como Lengua Extranjera). Aceasta diploma certifica cunostintele de limba spaniola ca limba straina si sunt eliberate de catre Institutul Cervantes in numele Ministerului Educatiei, Culturii si Sportului din Spania. Examenele se sustin de trei ori pe an (in mai, august si noiembrie) prin Institutul Cervantes din Bucuresti si centrele autorizate.

Beneficii pentru copilul tau:

  • Recompenseaza eforturile copilului tau de a invata limba spaniola

  • Sunt concepute dupa metoda de invatare progresiva si au un caracter participativ-interactiv, fiecare copil fiind implicat in procesul de invatare

  • Ofera o baza solida in invatarea unei limbi straine si sporeste increderea in sine

  • Recunoastere la nivel international a cunostintelor de limba engleza

In ultima sambata a fiecarei luni propunem o întalnire cu copiii (gratis) în care sa consolidam relatiile cu cei de varsta lor si profesori prin joaca, limbi straine si activitati practice.