Limba franceza pentru scolari

Home » Cursuri » Franceza » Copii » Scolari

Cursurile de limba franceza pentru scolari se adreseaza copiilor intre 7 si 14 ani si au loc la sediul nostru. Se lucreaza in grupe mici de 4-8 copii, iar selectia in grupe are loc in functie de varsta si nivelul de limba. Orele se tin o data sau de doua ori pe saptamana si dureaza 90 de minute. Materialele folosite provin de la edituri de prestigiu, si sunt insotite de jocuri adecvate varstei.

Invatarea limbii franceze este foarte importanta pentru dezvoltarea ulterioara a copilului. Metodele de predare pun accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba straina (scris, vorbit, ascultat, citit). Incurajam comunicarea, dar nu uitam nici de metode, jocuri si materiale adaptate varstei copiilor pentru a facilita procesul de invatare. Invatarea are loc intr-un climat relaxat, unde copiii joaca rolul principal. Nu pierdem din vedere totusi rezultatele invatarii. La nevoie se asigura sprijin pentru temele de la scoala.

Cum invatam impreuna?

Ce metode abordam?

 

scolari

  • Copiii se vor folosi de vocabularul de baza acumulat anterior pentru formarea de propozitii, formarea unor dialoguri, realizarea unor descrieri sau scurte povestiri. Activitatile propuse de profesori se vor extinde atat la nivel conversational cat si scris.

  • Prin activitatea de la cursuri, copiii vor ajunge sa stapaneasca corect notiunile gramaticale.

  • Pentru a stimula potentialul natural al copiilor, sedintele vor cuprinde activitati muzicale, dramatizari, jocuri de rol, rime, proiecte, exercitii de creativitate si indemanare. Toate aceste activitati cresc spiritul colegial si de echipa, fair-play-ul.

  • Totodata, ne folosim de suport audio-video, pe langa cursul-suport si caietul de lucru pentru aprofundarea cunostintelor.

Cursuri si certificari pentru scolari

In plus, in cadrul centrului nostru puteti beneficia de cursuri de pregatire pentru DELF Junior, destinat copiilor cu varsta intre 11-18 ani, cursuri care ofera pregatirea necesara obtinerii certificatelor DELF sau DALF la adulti.

Examenele au aceeasi structura ca si pentru publicul adult dar subiectele sunt adaptate varstei iar diplomele obtinute au aceeasi valoare.

Fiecare diploma evalueaza cele patru competente: intelegerea documentelor orale, intelegerea documentelor scrise, exprimarea orala si in scris.

Aceste diplome se obtin independent una de alta, fara limitare in timp. Pentru obtinerea lor sunt organizate mai multe sesiuni pe parcursul unui an in centrele de examen din Romania (Cluj, Bucuresti, Iasi si Timisoara).

Beneficii pentru copilul tau:

  • Recompenseaza eforturile copilului tau de a invata limba italiana

  • Sunt concepute dupa metoda de invatare progresiva si au un caracter participativ-interactiv, fiecare copil fiind implicat in procesul de invatare

  • Ofera o baza solida in invatarea unei limbi straine si sporeste increderea in sine

  • Recunoastere la nivel international a cunostintelor de limba engleza

In ultima sambata a fiecarei luni propunem o întalnire cu copiii (gratis) în care sa consolidam relatiile cu cei de varsta lor si profesori prin joaca, limbi straine si activitati practice.