Limba germana pentru scolari

Home » Cursuri » Germana » Copii » Scolari

Cursurile de limba germana pentru scolari se adreseaza copiilor intre 7 si 14 ani si au loc la sediul nostru. Se lucreaza in grupe mici de 4-8 copii, iar selectia in grupe are loc in functie de varsta si nivelul de limba. Orele se tin o data sau de doua ori pe saptamana si dureaza 90 de minute. Materialele folosite provin de la edituri de prestigiu, cum ar fi Hueber, Langenscheidt ori Duden, si sunt insotite de jocuri adecvate varstei.

Invatarea unei limbi straine este foarte importanta pentru dezvoltarea ulterioara a copilului. Metodele de predare pun accent pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba straina (scris, vorbit, ascultat, citit). Incurajam comunicarea, dar nu uitam nici de metode, jocuri si materiale adaptate varstei copiilor pentru a facilita procesul de invatare. Invatarea are loc intr-un climat relaxat, unde copiii joaca rolul principal. Nu pierdem din vedere totusi rezultatele invatarii. La nevoie se asigura sprijin pentru temele de la scoala.

Cum invatam impreuna?

Ce metode abordam?

 

scolari

  • Copiii se vor folosi de vocabularul de baza acumulat anterior pentru formarea de propozitii, formarea unor dialoguri, realizarea unor descrieri sau scurte povestiri. Activitatile propuse de profesori se vor extinde atat la nivel conversational cat si scris.

  • Prin activitatea de la cursuri, copiii vor ajunge sa stapaneasca corect notiunile gramaticale.

  • Pentru a stimula potentialul natural al copiilor, sedintele vor cuprinde activitati muzicale, dramatizari, jocuri de rol, rime, proiecte, exercitii de creativitate si indemanare. Toate aceste activitati cresc spiritul colegial si de echipa, fair-play-ul.

  • Totodata, ne folosim de suport audio-video, pe langa cursul-suport si caietul de lucru pentru aprofundarea cunostintelor.

Cursuri si certificari pentru scolari

In plus, in cadrul centrului nostru puteti beneficia de cursuri de pregatire pentru obtinerea certificatelor de limba germana. Acestea sunt:

Testele sunt concepute pe trei niveluri de incepatori, cu grad diferit de dificultate:

  • Fit 1/A1 – Acest prim certificat este pentru copiii intre 10 si 15 ani. Este un certiticat care atesta cunostinte de baza in limba germana

  • Fit 2/A2 – Acest al doilea certificat este de asemenea pentru copii intre 10 si 15 ani. Certificatul atesta cunostintele de limba ale copilului si abilitatea sa de a se exprima in situatii simple, de zi cu zi.

Beneficii pentru copilul tau:

  • Recompenseaza eforturile copilului tau de a invata limba germana

  • Reprezinta un avantaj pentru reusita ulterioara a examenelor Goethe Zertifikat, pe langa familiarizarea copilului cu continutul examenului si cu metodele international de testare

  • Ofera o baza solida in invatarea unei limbi straine si sporeste increderea in sine

  • Recunoastere la nivel international a cunostintelor de limba germana

In ultima sambata a fiecarei luni propunem o întalnire cu copiii (gratis) în care sa consolidam relatiile cu cei de varsta lor si profesori prin joaca, limbi straine si activitati practice.