Limba germana pentru adulti

Home » Cursuri » Germana » Adulti

Poate ca vrei sa inveti germana pentru ca ai nevoie de ea la locul de munca sau ai rude/prieteni care traiesc in Germania sau vrei sa lucrezi/studiezi intr-o tara in care se vorbeste limba germana. Sunt multe motive pentru a invata limba lui Goethe si ai multe avantaje daca o stii deja. Iar daca nu, e timpul sa o inveti.

De ce sa studiati germana cu noi?

  • Cursurile de limba germna pentru adulti se adreseaza persoanelor peste 16 ani si au o durata cuprinsa intre 4 si 8 saptamani.

  • Puteti opta pentru cursuri standard, semi-intensive, intensive, one-to-one sau pentru pachetul parinte-copil.

  • Veti invata o limba straina intr-o atmosfera destinsa, prietenoasa, dar profesionista, beneficiind de metode moderne de predare centrate pe nevoile si cerintele cursantilor.

  • Plasarea in grupe se face in urma unui test gratuit de evaluare a cunostintelor, tinandu-se cont de optiunile orare ale cursantilor

  • Utilizam materiale didactice de actualitate de la edituri prestigioase.

  • Oferim cursuri de pregatire pentru certificatele internationale de limba germana.

 

 

adulti

Cursuri standard

Cursurile standard au o durata de 8 saptamani, cu doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Grupele mici de 4-8 persoane vor permite o participare activa la activitatile desfasurate in timpul cursurilor.

Cursuri one-to-one

Cursurile one-to-one se adreseaza persoanelor care doresc sa invete o limba straina in regim single si au o durata de 4 saptamani cu una/doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Acest tip de curs permite centrarea pe un singur student si pe nevoile comunicative ale acestuia. Frecventa intalnirilor poate fi marita la cererea cursantului.

Cursuri one to two

Cursurile one-to-two se adreseaza persoanelor care doresc sa invete o limba straina impreuna cu un prieten sau cunoscut. Profesorul lucreaza exclusiv cu cele doua persoane. Un modul dureaza 4 saptamani cu doua intalniri de cate 90 de minute pe saptamana. Frecventa intalnirilor poate fi marita la cererea cursantilor.

Oferim, de asemenea, cursuri de pregatire pentru certificatele internationale de limba italiana, germana, franceza si spaniola.